Birds of Prey Setinden Fotoğraflar Gelmeye Devam Ediyor

08.04.2019 12:27
Birds of Prey Setinden Fotoğraflar Gelmeye Devam Ediyor

Merakla beklenen Birds Of Prey setinden gelen en son kareleri aşağıda görebilirsiniz.


7 Şubat 2020 tarihinde vizyonda sevenleriyle buluşacak olan Birds of Prey, Harley Quinn’in spin off’u niteliğini taşıyor. Bir çok sevilen karakterin bir araya geldiği filmde Harley Quinn, Huntress ve Black Canary,  Cassandra Cain’i korumak için bir araya geliyor.  Filmde Harley Quinn’e yine Margot Robbie hayat verirken; Huntress’i Mary Elizabeth Winstead; Black Canary’e Jurnee Smollett-Bell canlandırıyor. Variety’nin haberine göre Cassandra Cain karakterine ise Ella Jay Basco can verecek. Filmin kötü adamı Black Mask rolünde ise ünlü aktör Ewan McGregor yer alacak.

 

Film setinden daha önce paylaşılan fotoğraflarda Joker karakterini de görür gibi olsak da, bu konuda hala bir açıklama gelmedi. Film setinden geçtiğimiz günlerde gelen fotoğrafları gözden kaçırdıysanız, buraya tıklayarak, onlara da göz atabilirsiniz.

 

Yönetmenliğini Cathy Yan, senaristliğini Christina Hodson ve yapımcılığını ise Margot Robbie ile birlikte Bryan Unkeless’in üstlendiği Birds of Prey 7 Şubat 2020’de beyaz perdede sevenleriyle buluşmak için hazırlanıyor. Film setinden en son kareleri aşağıda beğeninize sunuyoruz.