Killing Eve 3. Sezon Onayını Aldı!

09.04.2019 14:43
Killing Eve 3. Sezon Onayını Aldı!

Sevilen dizi Killing Eve,  2. sezonunun başlamasından iki gün sonra, sevenlerine 3. sezon onayı aldığını da müjdeledi.

 

Geçtiğimiz yıl, ilk sezonu ile ses getiren diziler arasında yer alan Killing Eve’in ikinci sezonu, geçtiğimiz günlerde hayranlarıyla buluştu. İlk sezonda, güvenlik servisinde çalışan ancak ajan olma hayalleriyle yaşayan Eve ile işi seven, yetenekli bir katil olan Villanelle arasındaki kovalamacayı ekrana taşıyan dizinin ikinci sezonunda da kedi-fare oyunu hız kesmiyor.

 

Üçüncü sezonu ile 2020’de ekranlarda yer alacağı bilgisi de gelen Killing Eve; üçüncü sezonunda yeni bir showrunner ile çalışacak. Killing Eve’in 3. sezonu için showrunner olarak Emerald Fennell yerine Suzanne Heathcote görev alacak.

 

Luke Jennings’in romanından uyarlanan Killing Eve’in ilk sezonu ile Altın Küre’de "En İyi Drama" ve "En İyi Kadın Oyuncu" kategorilerinde ödülü kucaklamıştı. İkinci ve üçüncü sezonuyla da bu başarısını sürdürüp sürdürmeyeceği merak konusu olan gerilim dizisinin başrollerini ise Eve rolünde Sandra Oh ve Villanelle rolü ile Jodie Comer paylaşıyor. Başrol oyuncularına Sean Delaney, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Owen McDonnell ve Darren Boyd gibi isimler eşlik ediyor.

 

Sevilen dizi Killing Eve, 8 bölümlük 2. sezonunun geçtiğimiz günlerde başlamasının hemen ardından 3. sezon onayını kaptı.

 

Bu ay Killing Eve ile birlikte yeni sezonu ekranla buluşacak dizileri görmek isterseniz, bu listemize göz atabilirsiniz!