American Horror Story 9. Sezon Fragmanı ve Yeni İsmi İle Karşımızda

11.04.2019 14:04

Sevilen psikolojik gerilim dizisi American Horror Story, 9. sezon fragmanını hayranlarının beğenisine sundu. Fragmanın yanında bir sürpriz de geldi. 9. sezonununda yeni bir isimle ekranlarda yerini alacak olan sevilen dizinin adı da AHS: 1984 olarak açıklandı.


Ye, Dua Et, Sev, Glee ve Nip/Tuck gibi başarılı yapımlardan tanıdığımız Ryan Murphy’nin hem senaryosunda kalem oynattığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 9. sezonunda yine Emma Roberts yer alacak.

 

Sonbahar aylarında izleyiciyle buluşması beklenen American Horror Story 9. sezonuna, yani 1984’e, geri dönen oyunculara Emma Roberts’a, yine daha önceki sezonlarda başrolde gördüğümüz Sarah Paulson'ın da eşlik edeceği konuşulanlar arasında yer alıyor. Devam edecek aktiristler, dizinin sevenlerini heyecanlandırsa da, bir isim de sevilen gerilim dizisinde artık yer almayacağını açıkladı. American Horror Story: 1984’te yer almayacak isim ise Evan Peters.

 

9. sezonu için çalışmalar süren ve önümüzdeki sonbaharda FX ekranlarında hayranlarıyla buluşacak lan American Horror Story serisi 10. sezon onayını da şimdiden aldı.