Game of Thrones’a Birkaç Gün Kala Yeni Görseller Geldi

11.04.2019 14:28
Game of Thrones’a Birkaç Gün Kala Yeni Görseller Geldi

Game of Thrones 8. sezonu ile 14 Nisan’da hayranlarıyla buluşmaya ve final yapmaya hazırlanırken, diziden yeni görseller yayınlandı.


Geçtiğimiz günlerde tanıtım videoları yayınlanan ve diziyi heyecanla bekleyen hayranlarının iştahını kabartan Game of Thornes’tan bu sefer de yeni görseller yayınlandı. Game of Thrones’un popüler karakterlerinden olan Jon Snow, Sansa Stark, Jorah Mormont, Daenerys Targaryen, Bran Stark ve Cersei Lannister’ın yer aldığı fotoğraflarda Game of Thrones hayranları diziye dair tüyolar bulabilirler.

 

Son sezonu 90 dakikalık 6 bölümden oluşacak olan Game of Thrones, izleyiciye televizyon tarihinin belki de en büyük savaşını yaşatacak! Bu büyük savaşa ek olarak, taht mücadelelerini ve yeni ittifakların kurulmasını da heyecanla izleyeceğimiz dizinin uyarlandığı kitapların yazarı George R. R. Martin, GoT'nin final yapmasına çok sıcak bakmadığını açıklamıştı.

 

Hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thorenes, sekizinci ve son sezonuyla hayranlarıyla son defa buluşup onlara son kışını yaşatarak veda edecek. Ancak bu vedanın ardından HBO, Game of Thrones hayranlarını hayal kırıklığına uğratmamak için oldukça yoğun çalışıp yeni diziler ve belgeseller üretecek.

 

Game of Thrones’un 8. sezonundan, final öncesi yayınlanan en güncel görselleri aşağıda inceleyebilirsiniz.

 

Nisan ayında başlayacak ve yeni sezonları ekranda yer bulacak diğer dizileri merak ediyorsanız da bu rehberimize göz atabilirsiniz.