Yayınlanmasına Saatler Kalan Guava Island'dan Yeni Tanıtım Videosu

12.04.2019 14:50

Atlanta” ile dikkatleri üzerine çeken Donald Glover, şimdi de merkezine müziği yerleştirdiği tropik gerilim filmi Guava Island’ı hazırladı. Dünya prömiyerini Coachella Festivali’nde yapacak olan film, yarın (13 Nisan’da) Amazon Prime Video’da ücretsiz olarak yayınlanacak.

 

Hem yaratıcısı olduğu hem de başrolünü üstlendiği Atlanta ile çok beğenilen, çok iyi eleştiriler alan Grover, aynı zamanda Childish Gambino adı altında müzik dünyasında da ses getiren işler yaptı. Son olarak Solo: A Star Wars Story’de Lando Calrissian’e hayat veren Glover, yine çok ses getireceği iddia edilen yeni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Glover’ın daha önceki dizilerinden olan Atlanta’da  beraber çalıştığı Hiro Murai ile birlikte hazırladığı yeni filmi Guava Island, Glover ve Murai tarafından gözlerden uzak yerlerde çekildi ve bugüne kadar büyük ölçüde gizli tutuldu. Guava Island, yaşadığı ufak ada için bir müzik festivali düzenlemeye çalışan bir müzisyenin, kendisini öngöremediği bir mücadelenin içinde buluşunu konu alıyor.

 

Filmin oyuncu kadrosunda ise Glover’a Rihanna, Nonso Anozie ve Letitia Wright eşlik ediyor.