Big Little Lies'ın 2. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı

15.04.2019 09:04

Game of Thrones’un yapımcı ve dağıtıcı kanalı HBO, bir diğer sevilen dizisi Big Little Lies’ın yeni sezon fragmanını geçtiğimiz gün yayınladı.

 

İlk sezonuyla 8 Emmy kazanan Big Little Lies’ın yeni sezonu 9 Haziran 2019’da başlayacak.

 

Big Little Lies’ın birbirinden popüler isimlerle dolu oyuncu kadrosu, çekimler için tekrar Monterey kasabasında buluştu. Bir hayli beğenilen dizinin ilk sezonunda rol alan Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern, Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling ve Iain Armitage ikinci sezonda da rollerini canlandırmaya devam edecekler. Kadroya ikinci sezonda katılacağı duyurulan 4 Oscar ödüllü efsanevi oyuncu Meryl Streep ile Big Little Lies, henüz yayınlanmadan, bu yılın en ses getiren yapımları arasına girmişti. (Streep, diziye Alexander Skarsgård’ın annesi rolünde katılacak.)

 

Big Little Lies’ın ikinci sezonunun yönetmen koltuğunda Fish Tank ve American Honey filmleri ile adını duyurmuş olan ünlü yönetmen Andrea Arnold oturacak. Senaryosunda David E. Kelley’nin imzasını taşıyan, ilk sezonu ile 8 Emmy ödülü kazanmaya layık görülmüş dizinin yeni sezonu 9 Haziran tarihinde başlayacak.