The Loudest Voice’dan İlk Fragman Geldi

17.04.2019 10:06

Fox News’ün kurucusu ve CEO’su Roger Ailes’ın yükselişi ve düşüşünü konu alan Showtime mini dizisi The Loudest Voice’dan ilk fragmanı yayınlandı.


30 Haziran’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizide Roger Ailes’e Russell Crowe hayat verirken, Beth Ailes’i ise Sienna Miller canlandıracak. Güçlü kadrosuyla göz dolduran dizide ayrıca Naomi Watts, Josh Charles, Seth MacFarlane, Annabelle Wallis gibi isimler de yer alacak. The Loudest Voice’ta Naomi Watts Gretchen Carlson olarak, Seth MacFarlane ise 17 yıl boyunca Alies’in halkla ilişkiler şefi ve en güvendiği çalışanı olan Brian Lewis olarak ekranlarda yer alacak.

 

İlk sezonu 7 bölüm olarak hazırlanan mini dizi, Laura Eason ve Alex Metcalf tarafından kaleme alınırken; Kari Skogland ve Stephen Frears tarafından yönetiliyor. Dizinin yapımcılığını ise, 2018'in "En İyi Özgün Senaryo" Oscar'lı filmi Get Out, Jordan Peele'nin 2019 yapımı filmi Us ve 2019'un "En İyi Uyarlama Senaryo" Oscar'lı filmi BlacKkKlansman’ın yapımcılığını üstlenen Jason Blum’un yapması, diziye dair beklentileri oldukça yükseltiyor. 

 

30 Haziran 2019'da ekranlardaki yerini alacak olan Roger Ailes merkezli dizi, Gabriel Sherman’ın aynı adlı romanından televizyona uyarlanıyor.