Behzat Ç. ‘den İlk Tanıtım Videosu ve Bir Poster Geldi!

22.04.2019 10:40

Çok sevilen ve kendine has bir hayran kitlesine sahip olan dizi Behzat Ç.’nin devamının çekileceği haberini daha önce paylaşmıştık! En sonunda merakla beklenen dizinin ilk tanıtım videosu geldi!


 Türk dizi dünyasına yepyeni bir soluk getiren ve  son yılların en çok konuşulan dizilerinden olan Behzat Ç. Dizisinin yeni bölümlerinde de başrolde Erdal Beşikçioğlu yer alıyor. Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi’nin devam bölümlerinin tanıtım fragmanında, Behzat’ı eski kıyafetlerini bir bavuldan çıkarıp, giyerken görüyoruz. En son polis rozetini ve silahını da kontrol eden Behzat, göreve geri dönüyor!

 

Dizinin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı dizi senaryosunun kapağı paylaşımı üzerine hayranlarını heyecanlı bir bekleyişe sürükleyen Behzat Ç.’den yeni bir poster de yayınlandı. Postere bakınca ise, hepimizin kulağında aynı cümle çınlıyor: “Vosvos’una binip buralardan giden amirimiz, elbet bir gün ucunda kaybolduğu sokağın başında belirecek.”

 

Behzat Ç. sevenleriyle 6 sene sonra yeniden buluşmaya hazırlanırken, daha önceki haberimizde yer verdiğimiz gibi Netflix’te değil, Blu TV ekranlarında yer alacak. Üstelik bütün bölümleriyle !

 

Sevilen dizinin 6 yıl önce final yapmasının ardından, Behzat Ç. : Seni Kalbime Gömdüm ve Behzat Ç. : Ankara Yanıyor adında iki adet de sinema filmi çekilen yapımın kadrosunun da aynı şekilde devam etmesi bekleniyor. Hatta Seda Bakan hamile olduğu için Harun ile birlikte bir bebek bekliyor olma ihtimali de olduğuda duyumlarımız arasında…

 

Henüz ekranla buluşma tarihi açıklanmayan dizinin, yeni sezonunun yakında sevenleriyle buluşacağı Blu TV sayfalarında yer alıyor. Merakla beklenen dizi Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi’nin ilk tanıtım videosunu yukarda, posterini ise aşağıda görebilirsiniz.