Game of Thrones 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

22.04.2019 13:18

Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölüm fragmanı merakla bekleyen hayranlarıyla paylaşıldı.


-Spoiler İçermez-


Sevilen kült dizi Game of Thrones’un 8. Ve final sezonu 14 Nisan tarihinde hayranlarıyla buluşmuştu. İkinci bölümünün bir kısmı sızan dizinin, 3. Bölüm fragmanı da hayranlarının beğenisine sunuldu.

 

8. ve final sezonu ile 14 Nisan tarihinde ekranlarda hayranlarıyla buluşan fenomen dizi Game of Thrones'u 55 milyon kişi tarafından korsan sitelerden, 17,5 milyon kişi tarafından ise yasal yollardan izlendi. Her bölümü hayranları tarafından büyük bir heyecan ve hevesle beklenen dizi Game of Thrones’un son sezonu 90 dakikalık 6 bölümden oluşuyor.

 

Game of Thrones 8. Sezon, 3. Bölüm tanıtımında hiçbir savaş sahnesi görmüyoruz. Büyük Winterfell Savaşı’na bir hazırlık bölümü olan 3. Bölümün fragmanında gergin atmosfer ve fırtına öncesi sessizlik dikkat çekiyor. Savaştan önce yapılan son hazırlıkların yer aldığı fragmanda ölüler ordusu da savaşa hazır olarak bulunuyor. Jon Snow’un “Gece Kralı geliyor.” demesi ise, başlayan hareketlerin habercisi olarak görülebilir. Merakla beklenen 3. Bölüm fragmanın en sonunda ise, Birenne of Tarth yer alıyor.

 

Hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones sekizinci ve son sezonuyla hayranlarıyla son defa buluşup onlara son kışını yaşatarak, veda edecek.

 

Game of Thrones 8. Sezon, 3. Bölüm fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.