Tarantino Filminden, Leonardo DiCaprio’lu Yeni Bir Görsel

25.04.2019 10:29
Tarantino Filminden, Leonardo DiCaprio’lu Yeni Bir Görsel

Quentin Tarantino’nun merakla beklenen ancak Cannes Film Festivali’ne yetişemeyen filminde, Leonardo Di Caprio’nun yer aldığı yeni bir görsel yayınlandı!


2019 yılının en çok beklenilen filmlerinden olan Once Upon a Time in Hollywood, Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio başrollerinin yanında, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. 23 Ağustos’ta beyaz perdedeki yerini alacak olan film Western film yıldızı Rick Dalton ve onun uzun dönemli dublörü Cliff Booth’un hikayesini konu alıyor. 1969 yılında, tanınmadıkları bir yerde çalışmak için çabalayan ikilinin mücadeslesine odaklanıyor. Üstelik, yılın çok konuşulan Manson cinayeti, Sharon Tate’e bir selam çakan film, sıradanlıktan oldukça uzak olacağa benziyor!

 

Dram ve komedinin bir harmanı olan Once Upon a Time in Hollywood hakkında, ünlü yönetmen Quentin Tarantino geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. Brad Pitt'in canlandıracağı Cliff Booth karakteri için Gelmiş geçmiş en ölümcül karakterlerden biri olacak. Her türlü nesneyle öldürme yeteneğine sahip' ifadelerini kullandı.

 

Film hakkındaki merakımız her geçen gün perçinlenirlen; Once Upon a Time in Hollywood setinden paylaşılan son fotoğrafı aşağıdan görebilirsiniz.