2019 Model Aslan Kral’dan Yepyeni Görseller

26.04.2019 10:12
2019 Model Aslan Kral’dan Yepyeni Görseller

Merakla beklenen "Aslan Kral" animasyon filminden yeni görseller hayranları ile paylaşıldı.


19 Temmuz tarihinde vizyondaki yerini alması heyecanla beklenen "Aslan Kral"; babası Mufasa'nın öldürülmesinden sonra, genç bir aslan prensi olan Simba'nın krallığını yönetmeyi nasıl öğrendiğini konu alıyor. Filmde sorumluluk ve cesaret gibi önemli kavramlar vurgulandığından, "Aslan Kral" ailecek izlenebilecek animasyonlar arasında da yerini alıyor.

 

"Aslan Kral" uyarlamasının bu yeni versiyonunda yönetmen koltuğunda "Iron Man", "Şef", "Hızlı Yaşayanlar" ve "Arızalı Çiftler" gibi filmlerden de tanıdğımız Jon Favreau oturuyor. Dram ve macerayı aynı anda seyircilerine yaşatmayı amaçlayan animasyonun senaristliğini ise Jeff NathansonIrene Mecchi Jonathan Roberts ve Linda Woolverton’dan oluşan kalabalık bir ekip üstleniyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanının ardından yeni görsellerini de sinemaseverlerin beğenisine sunan "Aslan Kral", seslendirme kadrosuyla da bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Merakla beklenen animasyonda Pumbaa’ya Seth Rogen; Simba’ya Donald Glover; Mufasa’ya James Earl Jones; Nala’ya Beyoncé; Zazu’ya John Olive ve Sarabi’ya Alfre Woodard sesiyle hayat veriyor.

 

2019 yapımı "Aslan Kral", en son “CG-Prodüksiyon” tekniklerini kullanarak yaratıldı. Yani film, canlı prodüksiyon üretim tekniklerini içeriyor.

 

Merakla beklenen animasyon filminden yayınlanan en son görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Filmin, yayınlanan en son fragmanına ise bu haberimize tıklayarak ulaşabilirsiniz.