X-Men: Dark Phoenix’den Dublajlı Fragman Paylaşıldı!

02.05.2019 16:37

Geçtiğimiz günlerde final fragmanı yayınlanan ve artık vizyon için gün sayan "X-Men: Dark Phoenix"ten Türkçe dublajlı fragman paylaşıldı.


Heyecanla beklenen filmler arasında yer alan “X-Men: Dark Phoenix”, 7 Haziran 2019’da hayranlarıyla buluşmadan önce, Türkçe dublajlı fragmanı da sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. X-Men serisinin 4. filmi olan “X-Men: Dark Phoenix” filminde, serinin önceki filmlerinin de senaristliğini üstlenen Simon Kinberg hem senarist hem de yönetmen olarak filmin ağırlığını omuzlarında taşıyor. Filmin yapımıcılığını da Lauren Shuler Donner ile paylaşan Simon Kinberg’in, “X-Men: Dark Phoenix”e katkısı oldukça fazla!

 

Heyecanla beklenen filmde, “X-Men: Apocalypse” ile ekibe dâhil olan Jean Grey, çizgi romana sadık kalınarak filmin ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor. 7 Haziran’da izleyiciyle buluşacak film; kozmik bir varlığın etkisiyle engel olunamaz büyüklükte bir güce kavuşan Jean Grey’in Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’e dönüşmesi, X-Men’i hiç istemediği halde, kendi ekiplerinden biriyle mücadele etmek zorunda bırakışını konu alacak.

 

Merakla beklenen “X-Men: Dark Phoenix”te Sophie Turner ve Michael Fassbender ile birlikte Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters gibi ünlü oyuncular da beyaz perdede yer alacak.

 

“X-Men: Dark Phoenix”in yayınlanan Türkçe dublajlı fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz. Filmin yayınlanan final fragmanını henüz izlemediyseniz de, buraya tıklayarak ilgili haberimize ulaşabilirsiniz.