Fear The Walking Dead'in 5. Sezonundan Poster ve Teaser Geldi

08.05.2019 11:21

The Walking Dead”in devamı niteliği taşıyan sevilen dizi “Fear the Walking Dead”in 5. sezonundan yepyeni bir poster ve teaser heyecanla bekleyen hayranlarının beğenisine sunuldu.


AMC dizisi “Fear the Walking Dead”in merakla beklenen 5. sezonunda, önceki sezonlardan tanıdığımız grubun zorlu bir görevi olacak. Bir yandan hayatta kalanları güvende tutmaya çalışırken, diğer yandan da yaşadıkları dünyayı daha iyi bir yer haline dönüştürmeye çalışacaklar! Grup lideri Morgan Jones (Lennie James), her bir grup üyesinin uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlamak için elinden geleni yapacaktır. Gruptaki herkes, geçmişte yaşadıklarından dersler çıkartarak ve zaman zaman geçmişleriyle yüzleşerek değişeceklerdir.

 

Dave Erickson, Robert Kirkman yarattığı “Fear the Walking Dead”in 5. sezonu 16 bölüm olarak planlanıyor. Dizinin 5. sezonunun senaristi olarak ise Ashley Cardiff görev alıyor. 2015’ten bu yana ekranların sevilen dizisinin oyuncu kadrosunda ise Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Maggie Grace ve Jenna Elfman gibi isimler yer alıyor.

 

“Fear the Walking Dead” 5. sezonu ile 2 Haziran'da ekranlardaki yerini almadan önce, diziden yayınlanan son fragmanı yukarıda, posteri ise aşağıda görebilirsiniz.