Merakla Beklenen Dizi The Loudest Voice’dan Fragman Geldi

10.05.2019 14:10

Heyecanla beklenen mini dizi "The Loudest Voice”dan yayınlanan teaserın ardından, fragman da izleyicilerin beğenisine sunuldu.


Fox News’ün kurucusu ve CEO’su Roger Ailes’ın yükselişi ve sansayonel düşüşünü ekranlara taşıyacak olan Showtime mini dizisi, konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti! Roger Ailes’e Russell Crowe’ın hayat vereceği dizide Beth Ailes’i ise Sienna Miller canlandıracak. “The Loudest Voice”da başrol ikilisine Gretchen Carlson rolünde Naomi Watts, 17 yıl boyunca Alies’in halkla ilişkiler şefi ve en güvendiği çalışanı olan Seth MacFarlane rolünde ise Brian Lewis eşlik edecek.

 

İlk sezonu 7 bölüm olarak planlanan mini dizi 30 Haziran’da izleyicisiyle buluşacak. Laura Eason ve Alex Metcalf’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise; Kari Skogland ve Stephen Frears üstleniyor.

 

Gabriel Sherman’ın aynı adlı romanından uyarlanan “The Loudest Voice”un yapımcılığını ise "Get Out", "Paranormal Activity" ve Oscar Ödüllü "BlacKkKlansman"ın yapımcılığını üstlenen Jason Blum’un yapması, diziye dair beklentileri oldukça yükseltiyor.

 

Diziden yayınlanan fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.