Big Little Lies’dan Fragman ve Küçük Bir Sürpriz!

13.05.2019 15:49

2. sezonu ile 9 Haziran tarihinde ekranlara dönmeye hazırlanan dizi “Big Little Lies”dan yepyeni bir fragman yayınlandı.


HBO’nun Emmy ve Golden Globe ödüllü sevilen dizisi “Big Little Lies”, hayatlarındaki kendi sorunlar yetmezmişçesine, bir de bir cinayet soruşturmasına karışan üç kadının hikayesini konu alıyor. Dizi aslında tek sezon olarak planlanmış olsa da, çok beğenilmesi ve ilgi görmesi üzerine, dizinin 2. sezonu ile devam ettirilmesine karar verildi. Hatta daha sonraki sezonlar da konuşulmaya başlandı.

 

Liane Moriarty’nin romanından uyarlanan “Big Little Lies”ın topladığı beğeni üstüne Moriarty’nin romanı “Nine Perfect Strangers”ın da dizileşmesi konusunda çalışmaların başladığı haberini geçtiğimiz günlerde vermiştik. Gözünüzden kaçtıysa, buraya tıklayarak ilgili haberimize ulaşabilirsiniz.

 

Yapımcılığını, aynı zamanda “Big Little Lies”da rol alan Nicole Kidman ve Reese Witherspoon’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Shailene WoodleyZoe KravitzLaura Dern, Adam Scott ve Alexander Skarsgård gibi isimler de yer alıyordu. İkinci sezonla birlikte diziye çok önemli bir isim daha dahil oluyor; Meryl Streep!

 

 Sevilen dizi “Big Little Lies”ın son fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.