Renée Zellweger’lı Judy'den Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

14.05.2019 10:34

Bridget Jones serisiyle dünyada büyük bir üne kavuşan Renée Zellweger’ın, çocuk yaşta "The Wizard of Oz" filmindeki Dorothy karakteriyle üne kavuşup ilerleyen yaşlarda trajik bir şekilde hayatı tepetaklak olan aktris Judy Garland’ı canlandırdığı "Judy"e ait fragman yayınlandı.

 

Bridget Jones serisiyle gönüllerimizi fethettiği yetmezmiş gibi, "Cold Mountain" filmindeki performansı ile Oscar kazanan Renée Zellweger için bu yıl hayli yoğun geçiyor! Ünlü aktris, Netflix’de rol aldığı "What/If" dizisinin yanı sıra biyografi türündeki "Judy" filmi ile de adından söz ettirecek gibi gözüküyor.

 

Film, yaşadığı düşüşten sonra 1969 yılında yüksek doz uyuşturucudan dolayı hayatını kaybeden Judy Garland’ın 1968’de Londra’da katıldığı son konsere odaklanıyor. Uzun yıllar eğlence sektöründe yer almasına rağmen problemli aile hayatından oldukça kötü etkilenen ve elindeki fırsatları kötü yönde kullanan Judy Garland, yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için uyuşturucuya başvurdu ve psikolojik bir çöküntü içerisine girdi. 

 

Peter Quilter‘ın sahne oyunundan sinemaya uyarlanan filmin senaryosunu Tom Edge kaleme aldı. Tiyatro dünyasında başarılı işlere imza atan, 2015 yılında ise sinema dünyasında da iyi işler çıkarmaya başlayan Rupert Goold, filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Rufus Sewell, Michael Gambon, Finn Wittrock, Bella Ramsey, Jessie Buckley gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film, 27 Eylül‘de ABD'de vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki yayın tarihiyse henüz belli değil.