Maleficent: Mistress of Evil’dan İlk Fragman Yayınlandı!

14.05.2019 11:30

2014 yılında çekilen Angelina Jolie başrollü fantastik film “Malefiz”in devamı niteliğinde olan "Maleficent: Mistress of Evil"den merakla beklenen ilk fragman görücüye çıktı.


İlk filmde küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz ve insanlık kralının kızı Prenses Aurora ile tanıştığımız serinin ikinci filminin fragmanında, yine kahramanlarımızı bir arada görüyoruz. Yeni kahramanların da yer aldığı ilk fragmanda Michelle Pfeiffer, Queen Ingrith karakterine hayat veriyor. Ayrıca Prens Philip’ı ise Brenton Thwaites yerine Harris Dickinson canlandırıyor.

 

29 Mayıs 2020’de vizyondaki yerini alması beklenen "Maleficent: Mistress of Evil"ın yönetmenliğini Joachim Rønning üstlenirken; senaryosunu ise Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster ve Linda Woolverton kaleme alıyor.

 

Merakla beklenen Malefiz serisinin ikinci filminde başrolleri Angelina Jolie ve Elle Fanning paylaşırken onlara Ed SkreinJuno Temple, Kae Alexander, Sam Riley ve Lesley Manville gibi isimler de eşlik ediyor.

 

"Maleficent: Mistress of Evil"den yayınlanan ilk fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.