Maleficent: Mistress of Evil’dan Karakter Posterleri Paylaşıldı!

17.05.2019 14:01
Maleficent: Mistress of Evil’dan Karakter Posterleri Paylaşıldı!

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan, merakla beklenen fantastik macera filmi "Maleficent: Mistress of Evil"dan karakter afişleri geldi.


İlk filmi 2014 yılında çekilen “Malefiz”in devamı niteliğinde olan "Maleficent: Mistress of Evil"ın yönetmenliğini Joachim Rønning üstlenirken; senaryosunu ise Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster ve Linda Woolverton kaleme alıyor. 29 Mayıs 2020’de vizyondaki yerini alması beklenen "Maleficent: Mistress of Evil"ın başrollerini Angelina Jolie ile, bu yıl 72. Cannes Film Festivali’nin en genç jürisi olan Elle Fanning paylaşıyor. Filmde başrol ikilisine Ed Skrein, Juno Temple, Kae Alexander, Sam Riley ve Lesley Manville gibi isimler de eşlik ediyor. "Maleficent: Mistress of Evil" kadrosuna yeni eklenen bir isim ise Queen Ingrith rolü ile Michelle Pfeiffer!

 

İlk filmde; küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz ve insanlık kralının kızı Prenses Aurora ile tanıştığımız serinin ikinci filminin fragmanında yine kahramanlarımızı bir arada görüyoruz. Ancak küçük bir değişimle; Prens Phllip’i Brenton Thwaites yerine Harris Dickinson canlandırıyor.

 

"Maleficent: Mistress of Evil"dan yayınlanan karakter posterlerini aşağıdaki galerimizden görebilirsiniz.

 

Merakla beklenen filmden yayınlanan ilk fragmanı kaçırdıysanız, buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.