Sharon Stone, The New Pope Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu

20.05.2019 11:13
Sharon Stone, The New Pope Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu

Sharon Stone, İtalyan sinema yönetmeni Paolo Sorrentino’nun dizi formatında yazıp yönettiği yeni çalışması "The New Pope"un oyuncu kadrosuna katıldı.

 

HBO ve Sky şirketlerinin ortak yapımı olarak hazırlanan mini dizi "The Young Pope", 2016’da yayınlanan 10 bölümün ardından ekranlara veda ederken, "The New Pope" adlı bir devam dizisinin çekileceği müjdelenmişti.

 

Artık bir seri olarak bahsedebileceğimiz dizinin ilk parçasında da yer alan Jude LawSilvio Orlando, Cecile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier ve Stefano Accorsi‘nin de "The Young Pope"taki rollerini tekrarlayacakları, ayrıca oyuncu kadrosunda John MalkovichUlrich ThomsenMaurizio Lombardi, Massimo Ghini ve Mark Ivanir‘in yer alacağı bir süredir biliniyordu.  Bir sürpriz daha yapan yapımcı ekibi, daha önce "Californication", "Salem", "Sons of Anarchy" gibi dizilerde de rol alan Amerikalı şarkıcı Marilyn Manson’ın da ekibe katılacağını duyurdu. Yayınlanan yeni görüntü ile de Manson’ın gerçek hayattaki kişiliğine yakın bir karaktere hayat vereceği gösterildi. 

 

"The New Pope" dizisinin 2020 yılında izleyici ile buluşacağı biliniyor.