Eddie Redmayne ve Felicity Jones’lu The Aeronauts Filminden Yeni Bir Görüntü Daha Paylaşıldı

20.05.2019 11:44
Eddie Redmayne ve Felicity Jones’lu The Aeronauts Filminden Yeni Bir Görüntü Daha Paylaşıldı

Heyecanla beklenen filmlerden olan ve başrollerini, daha önce Stephen Hawking’in hayatını anlatan biyografi filmi "The Theory Of Everything"de beraber rol almış olan Eddie Redmayne ve Felicity Jones ikilisinin üstlendiği "The Aeronauts" filmine ait yeni bir görsel daha paylaşıldı.

 

Amazon Studios‘un yapımcılığını üstlendiği "The Aeronauts"ta tekrar bir araya gelen ikilinin yer aldığı filmden paylaşılan yeni görsel, filmi izlerken gergin anlar yaşayacağımıza kanıt niteliğinde oldu.  

 

Çekimlerine geçen yıl Ağustos ayında İngiltere’de başlanan film 1862 yılında, varlıklı bir dul ve son derece hırslı bir bilimcinin sıcak hava balonuyla daha önce hiç çıkılmamış bir yüksekliğe çıkma maceralarını konu alıyor. Filmin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlenen isim ise "War & Peace" ve "Peaky Blinders" gibi TV dizilerinden tanıdığımız Tom Harper. Ayrıca filmin başrolleri üstlenen Redmayne ve Jones ikilisine BAFTA ve Altın Küre ödüllü Tom Courtenay‘in yanı sıra Anne Reid, Rebecca Front, Vincent Perez, Tim McInnerny, Phoebe Fox ve Himesh Patel gibi isimler eşlik edecek.

 

Filmin 1 Kasım 2019'da vizyona girmesi planlanıyor.