Stranger Things 3. Sezonda Hawkins'e Yaz Geldi!

21.05.2019 11:49

Netflix'in bilim kurgu-gençlik dizisi Stranger Things'in 3. sezonu 4 Temmuz itibariyle Netflix üzerinden izlenebilecek. “Bir yaz mevsimi her şeyi değiştirebilir!” sloganıyla, dizinin yeni sezonunu tanıtmak için yayınlanan yeni klipte ise dizinin geçtiği Hawkins kasabasında yaz havası hakim... 


Yeni klipte Dacre Montgomery'nin canlandırdığı Billy karakteri Hawkinsli kadınların yüreklerini hoplatırken bir yandan da cankurtaranlık görevini hakkı ile yerine getiriyor. Billy'nin dizinin 3. sezonunun önemli bir parçası olacağını tahmin etmek güç değil. 

 

Bununla birlikte klipteki eğlenceli ve rahat atmosfer de Stranger Things'in yeni sezonunun, doğaüstü gerilim öğelerine odaklanan geçtiğimiz iki sezonundan farklı bir havası olabileceğinin ipuçlarını veriyor.   

 

Stranger Things'in yeni sezonunun yayın tarihi ABD'de ''Independence Day'' olarak kutlanan 4 Temmuz'a denk geliyor ve bunu karakter posterlerinde gözlemlemek de mümkün, tüm karakterlerin posterlerinde arka planı kutlama ve havai fişek görselleri oluşturuyor.

 

Oyunculuk performansları ile hayli göz dolduran dizinin oyuncu kadrosunda Winona Ryder, Noah Schnapp, David Harbour, Millie Bobby Brown gibi isimler yer alıyor.