Game Of Thrones’dan Hayranlarına Teşekkür Videosu

21.05.2019 13:14

19 Mayıs Pazar günü final bölümünün yayınlanması ve kült dizinin ekranlara veda etmesinin ardından, dizinin oyuncularının yer aldığı bir video hayranlarıyla paylaşıldı.


“Thank You Fans” adı ile yayınlanan videoda “Game of Thrones” oyuncuları Emilia Clarke, Kit Harington, Maisie Williams, Sophie Turner, Lena Headey, Gwendoline Christie gibi isimlerin, hayranlarına teşekkür etmelerinin yanı sıra, dizinin kritik ve akıllara kazınan bölümlerinden görüntüler de yer alıyor. Hayranlarını geçmişe döndürüp, hoş bir nostalji yaşatan videoda yer alan oyuncuların tek tek diziyi izleyen hayranlarına teşekkürlerini dile getiriyor.

 

19 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan “Game of Thrones” final bölümünün ardından, aslında 8. Sezonun başladığında beri devam eden eleştiriler en üst noktaya ulaştı. Dizinin hayranları, “Game of Thrones” 8. Sezonu beğenmedikleri için, dizinin son sezonunun yeniden çekilmesi taleplerini bir imza kampanyası başlatarak bile dile getirdiler. George R.R. Martin’in kitabından uyarlanan dizinin, kitabın önüne geçmesinin bu kötü sona sebep olduğunu savunan dizinin hayranları, diziyi yine kült olmuş ancak sonu seyircisini tatmin etmemiş bir başka dizi olan “Lost”a benzettiler.

 

“Game of Thrones”un 8. Sezonu ile ekranlara veda etmesinin ardından, bu hafta dizi ile aynı saatte HBO’nun özel olarak hazırlığı iki saatlik belgesel “Game of Thrones: The Last Watch” ekrandaki yerini alacak.

 

“Game of Thrones” oyuncularının da yer aldığı, “Thank You Fans” videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz.