Godzilla: King Of The Monsters’dan Türkiye İzleyicisine Özel Video

30.05.2019 21:40

35. Godzilla filmi olan “Godzilla: King of the Monsters”ın vizyona bir gün kala, filmin oyuncularından Türkiye seyircisine özel, altyazılı bir video paylaşıldı.


İlk filmi 1954 yılında sinema perdesi ile buluşan Godzilla serisinin Hollywood stüdyolarında çekilen 3. filmi olan “Godzilla: King of the Monsters” izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. "Godzilla: King of the Monsters" filminde, efsane Godzilla’nın üç başlı Ghidorah’a karşı vereceği savaş ele alınıyor. Canavarlar savaşırken; insanoğlu ise onların ayakları altında bambaşka bir savaş veriyor!

 

Gişe beklentisi de oldukça yüksek olan “Godzilla: King of the Monsters”ın oyuncuları “Merhaba Türkiye” diyerek başladıkları bir video ile Türk seyircisine seslendi! 31 Mayıs tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak olan “Godzilla: King of the Monsters”ta Millie Bobby BrownKyle Chandler, Vera Farmiga, Ken Watanable, Bradley Whitford gibi isimler yer alıyor.

 

“Godzilla: King of the Monsters” oyuncularının yeni videosunu yukarıdan, filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanını gözden kaçırdıysanız onu da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.