Sevilen Netflix Dizisi Dark 2. Sezondan Fragman Geldi

30.05.2019 21:34

İlk sezonu ile oldukça büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Netflix dizisi “Dark”ın ikinci sezon fragmanı hayranlarının beğenisine sunuldu.


Alman yapımı gerilim dizisinin ikinci sezon fragmanında, dizinin sevenlerine üçüncü sezonun çekileceği müjdesi de veriliyor!

 

Almanya’nın Windem isimli kasabasında iki çocuğun kaybolmasıyla başlayan gizemli olayları konu alan dizi, iki farklı zaman diliminde geçerek 10 bölümlük ilk sezonu ile hem izleyici hem de eleştirmenlerden tam not almayı başarmıştı.

 

İkinci sezonu 8 bölüm olarak planlanan “Dark”, 21 Haziran’da Netflix ekranlarında yerini alacak. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunu ise Louis Hofmann, Oliver Masucci, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Angela Winkler, Jördis Triebel ve Lisa Kreuzer gibi isimler oluştuyordu.

 

Baran bo Odar ve Jantje Friese'in yarattığı “Dark” 2. sezonu ile 21 Haziran’da Netflix ekranlarında prömiyerini yapacak. “Dark” 2. sezon fragmanını yukarıdan izleyebilir, dizinin yeni sezonundan geçtiğimiz günlerde yayınlanan fotoğrafları görmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.