Sinema Dünyasının Yeni Batman’i Nihayet Belli Oldu

06.06.2019 13:53
Sinema Dünyasının Yeni Batman’i Nihayet Belli Oldu

Uzun süren bir karar sürecinin ardından, yeni Batman/Bruce Wayne’in kim olacağına dair karar netleşti ve açıklandı!


Batman hayranlarının heyecanla takip ettiği süreçte, uzun listeden kalan son iki aday arasında uzunca bir süre kararsızlık yaşandı.

 

Son Batman/Bruce Wayne, Ben Affleck’in artık bu rolde karşımıza çıkmayacağının açıklanması üzerine yeni Batman’in kim olacağı merak konusu olmuştu. Listede son ikiye kalan adaylar “Twilight” ile yıldızı parlayan Robert Pattinson ve “Titanların Savaşı, "X-Men: Birinci Sınıf”, “Sıcak Kalpler” yapımlarından tanıdığımız Nicholas Hoult idi. Yapılan deneme çekimleri sonucunda Batman karakterine hayat verecek aktörün Robert Pattinson olduğu kamuoyu ile paylaşıldı!

 

Geçtiğimiz haftalarda aslında Variety kesin kararı Robert Pattison’dan yana verilmiş olarak açıklamıştı. Ancak başka büyük haber siteleri halen her iki ismin de konuşulduğundan bahsediyordu.

 

En son Ben Affleck’in hayat verdiği Batman’i daha önce Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale gibi önemli isimler canlandırmıştı. Bakalım Robert Pattinson bu ünlü isimleri aratmamayı başarabilecek mi?