Video Oyunu “The Division” Uyarlaması Netflix’te Yayınlanacak

12.06.2019 16:45
Video Oyunu “The Division” Uyarlaması Netflix’te Yayınlanacak

20 milyondan fazla kullanıcısı olması ile tanınan dünyaca ünlü video oyunu “The Division”ın film olarak beyaz perdeye uyarlanacağı haberini daha önceden almıştık. Yeni haber ise; “The Division” uyarlamasının Netflix dijital platformu üzerinden izleyiciyle buluşacak olması…


Ubisoft tarafından yayınlanan oyunun film uyarlamasının yönetmenliğini “John Wick” serisi, “Ninja’nın İntikamı", “Mekanik”, “Deadpool 2” ve “Hobbs & Shaw” gibi önemli filmlerin yönetmen koltuğundan oturan David Leitch üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosundan ise şimdilik sadece iki isim biliniyor: Jake Gyllenhaal ve Jessica Chastain.

 

Oyunun hayranlarının merakla beklediği “The Division”ın Netflix ekranları üzerinden izleyiciyle buluşacağını açıklayan ise Netflix oldu.

 

Senaryosunu Rafe Judkins’in kaleme aldığı filmin konusu ise; meşhur Black Friday günlerinden birinde bütün dünyaya bir virüsün yayılmasına odaklanıyor. Bu virüs sebebi ile, 22 günlük bir çöküş süreci başlar. Polis teşkilatı, hastaneler, okullar ve bütün kurumlar domino taşları gibi birer birer devrilmektedir. Bu korkunç süreç esnasında ise toplumu kurtarmaya çalışan, The Division adı verilen bir ajan grubudur.

 

Nicolas Cage’in de dahil olabileceği konuşulan projenin yayın tarihi ise henüz bilinmiyor.