Quentin Tarantino, Yeni Projesi Star Trek'in Senaryosunu Tamamladı

14.06.2019 10:19
Quentin Tarantino, Yeni Projesi Star Trek'in Senaryosunu Tamamladı

Quentin Tarantino, Empire’a Star Trek filmi hakkında verdiği demeçte, filmin senaryosunun tamamladığını ve yönetmenliği de üstlenirse 18+ yaş uyarısına sahip bir film ile karşımızda olacağını açıkladı.


Tarantino’nun yazdığı bir öyküden yola çıkarak hazırlanan yeni Star Trek projesi için Vacancy, The Revenant ve Overlord gibi filmlerle tanınan Mark L. Smith‘in kaleme aldığı söylenen senaryonun tamamlandığı yönündeki haberleri doğrulayan Tarantino, kendisinin senaryoya göz atıp fikirlerini belirtmesi gerektiğini ama şu sıralar özellikle Once Upon a Time… In Hollywood sebebiyle henüz bunu yapacak fırsatı bulamadığını söyledi.

 

Serinin diğer filmlerinin yapımcısı olan J.J. Abrams’ın yine yapımcısı olacağı Star Trek serisinin dördüncü filminin iptal edilmesine rağmen, Tarantino’nun projesi konusunda böylesine somut adımlar atılıyor olması, izleyeceğimiz bir sonraki Star Trek filminin Tarantino imzası taşıma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Elbette filmin çekilmesi hâlinde J.J. Abrams yapımcılar arasında yer almaya devam edecek. Ayrıca kendisinin söylediğine göre eğer filmin yönetmeni Tarantino olursa Tarantino’nun diğer filmleri gibi bu film de, +18 yaş ibaresine sahip olacakmış.