A Rainy Day in New York’tan Selena Gomez’li Görseller

17.06.2019 17:44
A Rainy Day in New York’tan Selena Gomez’li Görseller

Woody Allen’ın olaylı filmi “A Rainy Day in New York”tan yepyeni görseller sinemaseverler ile paylaşıldı.


Ünlü yönetmeni, dev e-ticaret sitesi Amazon’la 68 milyon dolarlık bir davanın içine sokan “A Rainy Day in Newyork” Jude LawSelena Gomez, Elle Fanning, Rebecca Hall, Suki Waterhouse, Liev Schreiber, Timothee Chalamet gibi ünlü isimleri buluşturuyor.

 

Olaylı filmin vizyon tarihlerinde ise sürekli güncellemeler olmakla birlikte; en son bilgiye göre film ilk olarak 29 Ağustos tarihinde Hollanda’da ardından da diğer Avrupa ülkelerinde gösterime girecek. Ayrıca filmin Venedik Film Festivali’nde de gösterilmesi söz konusu ancak bu konudaki kesin bilgi henüz paylaşılmadı. “A Rainy Day in New York”un ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise henüz netlik kazanmayanlar arasında yer alıyor.

 

Merakla beklenen Allen filmi; genç bir çiftin hafta sonu için New York’a gitmesini ancak kötü hava koşullarıyla karşılaşmalarının ardından yaşadıkları maceraları konu alıyor.

 

95 dakikalık filmin geçtiğimiz ay yayınlanan ilk fragmanını gözden kaçırdıysanız, buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Filmden yayınlanan son görselleri ise aşağıda bulabilirsiniz.