Dark Dizisinin 3. Sezonuna Ait İlk Görüntüler Geldi

02.07.2019 14:27
Dark Dizisinin 3. Sezonuna Ait İlk Görüntüler Geldi

Son yılların en popüler çevrimiçi platformlarından biri olan Netflix, ilk Almanca dizisi Dark'ın başarıyla geçirdiği ilk iki sezonundan sonra, şimdi de üçüncü sezonu için çalışmalar yapıyor. Dizi ekibi, üçüncü sezon için kurulan setten bazı görseller paylaştı. Paylaşılan görüntülerden anlaşılabileceği üzere, diziye yeni bir karakter katılmış.

 

Netflix, senaryosundan çekimine kadar her aşamasını hazırladığı dizi ve filmlerin başarısı ile artık kendisini kanıtlamış durumda. İlk sezonu 2017 yılında yayınlanan ve o zamandan beri bilim kurgu tarzındaki diziler arasında en beğenilenlerden biri olmayı başaran Dark'ın 2. sezonu ise, 21 Haziran 2019 tarihinde yayınlanmıştı. Başarıdan beslenen ve aceleci davranan çalışkan Dark ekibi şimdi ise üçüncü sezonunun çekimlerine başladı. Öngörülere göre, 3. sezon Dark'ın final sezonu olacak.

 

Dark dizisi, Almanya'nın Winden kasabasında esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan iki çocuğun aranmaları sırasında fark edilen gariplikleri ve gizemli olayları konu ediniyor.

 

Dark'ın 3. sezonuna ait set görüntülerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.