Knives Out’tan Dumanı Üstünde Fragman!

02.07.2019 19:21

Rian Johnson’ın merakla beklenen, efsane isimlerle dolu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken “Knives Out" filminden ilk fragman yayınlandı.


Tetikçiler”, “Asi Gençlik”, “Star Wars: Son Jedi” ve “Bloom Kardeşler” yapımlarından tanınan Rian Johnson’ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönettiği yeni filmi “Knives Out” sinemaseverler tarafından bir süredir heyecanla bekleniyordu. Yıldız dolu oyuncu kadrosu ile de göz dolduran film; Amerika Birleşik Devletleri’nde 27 Kasım 2019 tarihinde vizyondaki yerini almış olacak!

 

Alışılagelmişin dışında, sert bir ailenin reisinin ölümünü araştıran bir dedektifi konu alan film, suç, dram ve gizem ögelerini harmanlayarak izleyiciyi etkisi altına alıyor. “Knives Out” oyuncu kadrosunda ise “Bond 25”te de birlikte izleyeceğimiz Daniel Craig ve Ana de Armas’ın yanında; Avengers’ın Captain America’sı Chris Evans da yer alıyor. Ayrıca Michael Shannon, Jamie Lee CurtisToni Collette, La Keith Stanfield, Katherine Langford, Chistopher Plummer gibi isimler de “Knives Out” ile beyaz perdede seyirciyle buluşacaklar.

 

40 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan ve çekimleri Boston, Massachusetts, ABD’de gerçekleşen filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz netleşmedi. Filmden yayınlanan ilk fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.