Merakla Beklenen Ölümcül Sular’dan Teaser Müjdesi

03.07.2019 14:51

İzleyiciyle buluşmasına sayılı günler kala, merakla beklenen korku ve gerilim ögelerini en üst seviyede taşıyan “Ölümcül Sular” (Crawl)'dan Tükçe altyazılı bir teaser geldi.


“Ölümcül Sular”, Amerika'nın Florida eyaletinde meydana gelen 250 kilometre hıza sahip kasırga sonrası babasını kurtarmaya çalışan Haley’nin mücadelesine odaklanıyor. Bütün uyarılara rağmen, kaybettiği babasını bulmak için girmemesi gereken bölgelere giren Haley, ağır yaralı babasını bulur ancak bölgeden çıkmaya çalışırken, aşması gereken oldukça zorlu bir engel ile karşılaşır: Timsahlarla!

 

12 Temmuz tarihinde dev ekranda korku filmi sevenlerle buluşacak olan “Ölümcül Sular”ın yönetmenliğini “Aynalar”, “Tepenin Gözleri”, “Yüksek Tansiyon” yapımları ile tanınan Alexandre Aja üstlenirken; filmin senaryosunu ise “Koğuş”, “Kötülük Tohumu" ve “Uzun Mesafe” yapımları ile tanınan Michael ve Shawn Rasmussen kaleme alıyor.

 

“Ölümcül Sular”ın başrolünde babasını kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atan Haley Keller’a "Titanların Savaşı” ve "Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı” filmlerinden tanınan 1992 doğumlu genç oyuncu Kaya Scodelario hayat veriyor. Haley Keller’ın babası Dave Keller’ı ise “Er Ryan’ı Kurtarmak” ve “Maskeli Süvari" filmlerinden aşina olduğumuz Barry Pepper canlandırıyor.

 

Merakla beklenen gerilim filmi “Ölümcül Sular” filminden yayınlanan teaserı yukarıdan izleyebilirsiniz.