Quentin Tarantino, Yönetmenliği Bırakacağı İddialarını Maalesef Doğruladı!

05.07.2019 10:53
Quentin Tarantino, Yönetmenliği Bırakacağı İddialarını Maalesef Doğruladı!

Dünyanın en ünlü yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen usta yönetmen Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood'tan sonra 18 yaş üzeri seyirci kitlesine hitap edecek olan bir Star Trek filmini de tamamladıktan sonra yönetmenliği bırakacağını belirtmişti.

 

Sansasyonlara yol açan, hakkında bir sürü iddia ortaya atılan, ancak en nihayetinde yalnızca bir şaka olarak değerlendirilip çok da ciddiye alınmayan iddia hakkında ilk kez tam anlamıyla bir açıklama yapan yönetmen, sinema dünyasında şok etkisi yaratacak ve Tarantino filmlerini sabırsızlıkla bekleyen hayranlarını üzüntüye boğacak sözler sarf etti.

 

Tarantino, GQ Avustralya'ya yaptığı ayrıntılı açıklama; "Bence iş tiyatral filmlere gelince, yolun sonuna ulaştım. Kendimi film kitapları, tiyatro oyunları yazarken görüyorum, yani yaratıcı olmaya devam edeceğim. Ama bence filmlere verebileceğim her şeyi verdim." dedi. Hatta röportajda ona eşlik eden Once Upon A Time In Hollywood filmi oyuncusu Brad Pitt de; "Bence hiç de blöf yapmıyor. Bence ölümcül derecede ciddi." sözleri ile yönetmenin ne derece ciddi olduğunu bir kez daha vurguladı.