Shaun The Sheep Movie: Farmageddon'dan Stranger Things İlhamlı Posterler Yayınlandı

08.07.2019 14:48
Shaun The Sheep Movie: Farmageddon'dan Stranger Things İlhamlı Posterler Yayınlandı

Eğlenceli animasyon filmi Shaun The Sheep’e devam filmi olarak hazırlanan Shaun The Sheep: Farmageddon'a ait yeni posterler paylaşıldı. 


Filmin yayınlanan posterlerinde ise şimdilerde gösterimde olan ve ciddi bir hayran kitlesine sahip Netflix dizisi Stranger Things'ten bariz bir şekilde ilham alındığı görülüyor. Hatta dizinin kült sloganlarından birinin değiştirilerek "Yeni gelen kişi her şeyi değiştirebilir." şeklinde kullanıldığı da göze çarpan ayrıntılardan bir tanesi.

 

Animasyon türünün sevilen yapımlarından Shaun The Sheep Movie: Farmageddon'da; son derece sakin olan Mossingham kasabasının üzerinde bir anda ne olduğu bilinmeyen ışıklar ortaya çıkar. Bu durum aslında gizemli bir ziyaretçinin galaksinin ve samanyolunun çok ilerisinden geldiğinin de bir işaretidir. Ancak bu sırada yakındaki Mossy Bottom Çiftliği’nin sakinlerinden koyun Shaun'ın aklında ise bambaşka şeyler vardır; yaptığı planlar sürekli olarak bıkkın Bitzer tarafından engellenmektedir. Az önce bahsettiğimiz şaşkın ve sevimli uzaylı misafir, Mossy Bottom Çiftliği'nin yakınlarına hayli ses getiren bir şekilde düştüğünde ise, koyun Shaun bu durumu uzay gücünde bir eğlence ve macera için büyük bir fırsat görür ve macera tam anlamıyla başlar! 

 

Filmin yönetmenliğini ilk filmde de olduğu gibi  Will Becher ile Richard Phelan üstleniyor. Senaryo ise Mark Burton ve Nick Park ikilisine emanet. Ayrıca, Shaun The Sheep Movie: Farmageddon'ın seslendirme kadrosunda ise Justin Fletcher, John Sparkes, Kate Harbour gibi isimler yer alıyor.

 

Shaun The Sheep Movie: Farmageddon filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 11 Ekim 2019 tarihinde buluşması planlanıyor.