Felicity Jones da Good Morning, Midnight'ta Yer Alacak!

11.07.2019 11:02
Felicity Jones da Good Morning, Midnight'ta Yer Alacak!

Good Morning, Midnight'ın kadrosuna dair yeni bir haber geldi. "Her Şeyin Teorisi" ve "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" gibi yapımlarda karşımıza çıkan Felicity Jones, Oscar adayı İngiliz oyuncu, başarılı aktör George Clooney ile birlikte başrolü paylaşacak.

 

Bilim kurgu-dram türündeki filmin yönetmenliğini aynı zamanda filmin başrolünü üstlenen George Clooney üstlenecek. Lily Brooks Dalton’un bilim kurgu türündeki "Good Morning, Midnight" romanını senaryolaştıracak isim ise başarılı senarist Mark L. Smith olacak.

 

"Good Morning, Midnight" ile filminin hikayesi birebir aynı mı ilerler bilinmez ama kitabı baz alacak olursak hikaye şu şekilde: Orta yaşlarında bir gökbilimci olan Augustine, uzun süren araştırmalar yapıyor ve gökyüzünü her şeyiyile elinden gelebildiğince inceleyebilmek için dünyanın çok uzak noktalarında yaşıyordur. Arctic Araştırma Merkezi'ne ulaşmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçtiğinde ise, etki düzeyi hayli yüksek olaylar yaşanır ve araştırma merkezi tahliye edilir. Fakat Augustine korkusuzdur, orada kalıp araştırmalarına devam etmek ister. Bu süreçte ise Iris adında gizemli bir çocukla karşılaşır. Iris’in alışılagelmişin dışında bir özelliği vardır; radyo dalgalarının sessizleşmesine neden oluyordur. Bu sırada ise Jupiter'e yolculuğa çıkan Sullivan isimli bir astronot evine geri dönüş yolundadır. Sullivan ve ekibi, uzay denen koskocaman boşluğun bu kadar derinlerine inebilen ilk ekiptir. Ancak maalesef başarı öyküsü olan yolculukları, kontrol ekipleriyle iletişimleri kesildiğinden beri pek de yolunda gitmiyordur ve eve dönüp dönemeyecekleri bir muammadır. Bu kaos içinde tesadüfler her zamanki gibi kadere etki eder ve Augustine ile Sullivan'ın yolları kesişir…

 

"Good Morning, Midnight" filminin prodüksiyonuna 2019 yılı Ekim ayında başlanması planlanıyor.