Robert De Niro, Killers Of The Flower Moon Kadrosuna Katıldı

29.07.2019 17:48
Robert De Niro, Killers Of The Flower Moon Kadrosuna Katıldı

Amerikalı yönetmen Martin Scorsese’nin çalışmaktan keyif aldığını ifade ettiği Leonardo DiCaprio ile bir kez daha aynı projede buluşacağı Killers of the Flower Moon filminin kadrosuna bir büyük isim daha dahil oldu: Robert De Niro!

 

Prodüksiyonu uzun zamandır devam eden ve bu yıl sonbaharda vizyona gireceği söylenen, başrollerini Robert De Niro ve Al Pacino’nun paylaştığı The Irishman’in yayınlanmasına sayılı günler kala, Martin Scorsese, Robert De Niro’yu sıradaki projesi Killers of the Flower Moon’da beraber çalışmaya ikna etti.

 

David Grann’in Killers of the Flower Moon: The Osage Murders romanından beyaz perdeye uyarlanacak film; 1920-1925 yılları arasında, kendilerini Osage yerlileri olarak adlandıran topluluğun yaşadıkları yerde petrol bulunmasının ardından sistematik bir biçimde teker teker katledilişinin gerçek hikâyesini konu ediniyor.

 

Olayı araştıran araştırmacıların da bir bir öldürülmesi üzerine, sürece katılan FBI’ın o zamana kadarki en önemli ve en büyük davası olan The Osage Murders, ABD tarihinin bugüne kadar yaşanmış en ölümcül komplolarından biri olarak gün yüzüne çıkıyor.