American Horror Story 9. Sezondan Yeni Fragman Geldi

31.07.2019 10:47

American Horror Story 1984” 9. sezondan bir fragman daha dizinin hayranlarının beğenisine sunuldu.


Ye, Dua Et, Sev”, “Glee” ve “Nip/Tuck” gibi başarılı yapımlardan tanıdığımız Ryan Murphy'nin senaryosunu yazıp aynı zamanda da yönetmen koltuğunda oturduğu Emma Roberts’lı “American Horror Story 1984” merakla bekleniyor. Dizinin 9. sezonunda adına eklenen 1984 ise, dizinin bu sezonunun 1984 yılında yapılmış kült korku filmlerine atıfta bulunuyor oluşu.

 

Sevilen psikolojik gerilim dizisi “American Horror Story 1984” yeni sezonu ile 18 Eylül tarihinde hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 9. sezonunda yer alacak isimler ise Billie Lourd, John Carroll Lynch, Leslie GrossmanCody FernMatthew Morrison şeklinde sıralanıyor. İlk 8 sezonda “American Horror Story” kadrosunda yer alan Sarah Paulson ise sürpriz bir şekilde dizinin 9. sezonunda olmayacak! FX ekranlarından izlenebilecek dizi şimdiden 10. sezon onayını da aldı. Sarah Paulson, yani dizinin  Lana Winters’ını ise diğer sezonlarda izleyip izlemeyeceğimize dair bir bilgi bulunmuyor.

 

2011’den beri hayatımızda yer eden American Horror Story'nin 9. sezonundan yayınlanan yeni fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.