Oyuncu Kadrosuyla Göz Dolduran The Hunt'tan Fragman

31.07.2019 11:35

Başrollerini Emma Roberts, Hillary Swank ve Betty Gilpin'in paylaştığı “The Hunt"tan yepyeni bir fragman izleyiciyle buluştu.


“The Hunt” birbirini tanımayan 12 kişilik bir grubun, ormanlık bir alanda uyanması ile başlıyor. Hiç kimse, oraya nasıl geldiklerine dair bir şey hatırlamamakta ve nerede olduklarını da bilmemektedir. Dev ormanlık alanda olmalarının sebebi ise, yüksek sosyeteden bir grubun kendilerine yeni bir oyun bulma çabasıdır. İnsanları avlamak için bir araya gelen grup, 12 kişiyi tek tek yakalayıp öldürmeyi amaçlamaktadır. Ancak bilmedikleri bir şey vardır; av olan grupta Crystal adında bir kadın, oyunu oyun kuranlardan daha iyi oynamakta ve avcıları av haline getirmektedir. Avcılar tek tek avlanırken; planın tam ortasındaki gizemli kadın ile Crystal da adım adım birbirlerine yaklaşmaktadır.

 

Crystal rolünde "Glow"un yıldızı Betty Gilpin'in yer alacağı filmin oyuncu kadrosunda Emma Roberts ve Hilary Swank de bulunuyor.

 

Senaryosunu Nick Cuse ve Damon Lindelof'un kaleme aldığı “The Hunt”ın yönetmenliğini ise Craig Zobel üstleniyor. Filmin yapımcılarından olan Jason Blum'sa Get Out (Kapan), Split (Parçalanmış) ve Halloween (Cadılar Bayramı) gibi ilgi çeken psikolojik gerilim filmlerinin yapımcılarından.

 

“The Hunt” Amerika Birleşik Devletlerinde 27 Eylül’de izleyiciyle buluşacakken filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz netleşmedi.