Guillermo Del Toro'nun Nightmare Alley Filmi Çarpıcı Bir Kadro İle Gelecek

06.08.2019 16:42
Guillermo Del Toro'nun Nightmare Alley Filmi Çarpıcı Bir Kadro İle Gelecek

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği Del Toro filmi Nightmare Alley için düşünülen kadro, beklentileri adeta beşe katlıyor. Oscar ödüllü usta yönetmen Guillermo Del Toro'nun yeni projesi için düşünülen oyuncular, Hollywood'un en gözde isimlerinden oluşuyor.

 

Bradley Cooper ve Oscar ödüllü güzel yıldız Cate Blanchett'ın filmin kadrosunda yer alacağı daha yeni açıklanmışken, usta yönetmenin filmde yer almasını istediği, en az Cooper ve Blanchett kadar değerli ve göz alıcı diğer yıldızların isimleri de ortaya çıktı.

 

Yabancı basından alınan haberlere göre Toni Collette, Rooney MaraWillem DafoeMichael ShannonRichard Jenkins, Ron Perlman ve Mark Povinelli gibi, kimi daha önce Del Toro ile çalışmış, kimi çok değerli projelerde yer almış, kimi de ödül sahibi oyuncular ünlü yönetmenin filminde yer almasını istediği göz alıcı kadroyu oluşturuyor.

 

William Lindsay Gresham'in "Nightmare Alley" adlı ünlü romanı, ilk kez 1947 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştı. Şimdi ise ikinci kez sinemalarda izleme fırsatını bulacağımız filmin yönetmen koltuğunda Del Toro'nun oturmasının yanı sıra, senaryosunu ve yapımcılığını da Del Toro üstleniyor. Filmin senaryosunda ona eşlik eden isim ise The Forbidden Room'un senaryosunda imzası bulunan Kim Morgan oluyor. 

 

Filmin prodüksiyonuna sonbahar aylarında başlanması bekleniyor.