Gemma Chan’ı Eternals'ta İzleyebiliriz

07.08.2019 10:46
Gemma Chan’ı Eternals'ta İzleyebiliriz

Captain Marvel filminde Minn-Erva karakterine hayat vererek tanınırlığını arttıran Gemma Chan'i, Eternals kadrosunda da göreceğimiz söylentileri yayılmaya başladı. 

 

Humans dizisinin yıldız oyuncusu olan güzel oyuncu Gemma Chan, Marvel Sinematik Evreni'nin yeni nesil kahraman filmlerinden olan Captain Marvel'da Kree savaşçısı Minn-Erva olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise söylenenlere göre oyuncu, tekrar Marvel ile anlaşma aşamasında ve kendisini tamamen farklı bir karakterle ya da Minn-Erva karakteri ile The Eternals filminde görebiliriz. 

 

Eternals, Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde en fazla önem verilen ve gelecek vaat eden filmler arasında yer alıyor. Bu evredeki diğer filmler arasında Eternals’ın yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, Black Widow, Thor: Love and Thunder, Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, Blade, Fantastic Four gibi filmler yer alıyor. Ayrıca henüz adı açıklanmayan projeler de yer alıyor. Bu projelerin Captain Marvel ve Spider-Man devam filmleri olabileceği düşünülüyor.

 

Eternals herhangi bir aksilik yaşanmadığı takdirde 6 Kasım 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.