Elena Satine, Netflix Dizisi Cowboy Bebop'e Katıldı

24.08.2019 18:35
Elena Satine, Netflix Dizisi Cowboy Bebop'e Katıldı

Yeni sezonun tam anlamıyla açılmasına günler kala Netflix'in yeni içeriklerine dair taze haberler de gelmeye devam ediyor. Bu bahsettiğimiz haberlerden bir tanesi ise platformun yeni orijinal dizisi Cowboy Bebop'a Elena Satine de katıldığı. Strange Angel dizisinde Maggie Donovan karakterini canlandırarak hafızalarda yer etmeyi başarmış olan Satine, bilimkurgu ve aksiyon dallarını başarı ile harmanlayan Cowboy Bebop dizisinde “Julia” karakterine hayat verecek. 

 

Sunrise Inc.'in dünya çapında tanınan anime serisinden farklı alt türleri bir araya getirerek uyarlanan Cowboy Bebop, ödül avcısı olan bir grup arkadaşın, galaksinin en tehlikeli suçlularını takip ederken başlarına gelenleri anlatıyor. Öteki yanda Julia ise etkileyici bir sese sahip çok güzel bir kadındır; tam da Spike Spiegel'in hayallerindeki gibi... Julia’nın tek amacı bu vahşi dünyada hayatta kalmaktır…

 

Yayınlanacak olan ilk sezonu 10 bölüm olarak hazırlanan dizinin animasyon danışmanlığını Shinichiro Watanabe üstlenirken, Thor filmlerinde de çalışmış olan Christopher Yost ise ilk sezon bölümlerinin senaryosunu kaleme alıyor.