Ayın Gölgesinde'den İlk Kareler Yayınlandı

24.08.2019 18:45
Ayın Gölgesinde'den İlk Kareler Yayınlandı

Bilim kurgu-gerilim türündeki Ayın Gölgesinde filmine ait ilk görüntüler yayınlandı. Başrollerini “Logan: Wolverine”in kötü adamı Boyd Holbrook ve dünyaca tanınmış “Dexter”ın Altın Küre ödüllü yıldızı Michael C. Hall’un paylaştığı Netflix yapımı gerilim filmi, Jim Mickle'ın öncülüğünde hazırlandı.

 

Filmin oyuncu kadrosunda Boyd Holbrook ve Michael C.Hall’a; Bokeem Woodbine, Cleopatra Coleman, Rudi Dharmalingam, Sarah Dugdale, Ryan Allen, Billy Otis ve Juan Carlos Velis gibi isimler eşlik ediyor. Merakla beklenen filmde senaryosunu hazırlayan isimler ise Gregory Weidman ve Geoff Tock ikilisi.

 

"Ayın Gölgesinde" filmi, dedektif olmak için gerekenleri titizlikle yapan ve bu amaca ulaşmak için çok çalışan polis memuru olan Locke'un hayatına odaklanıyor. Locke, öyle kolayca çözülebilecek türde olmayan cinayetleri işleyen bir seri katilin peşine düşüyor. Acımasız katilin işlediği cinayetler tüm bilimsel açıklamaların ötesine geçmeye başladığında ise Locke’un gerçeği bulma saplantısı daha da tırmanmaya başlıyor. Bu tahrip edici saplantının kölesi haline geldiği zamanlar kariyerini, ailesini ve hatta akıl sağlığını mahvetmeye başlıyor...

 

Automatik Productions'ın yapımcılığındaki gerilim filmi, eylül ayında ilk olarak 2019 Fantastic Fest'te seyirci karşısına çıkacak, 27 Eylül tarihinde ise Netflix üzerinden izleyicilerinin beğenisine sunulacak.