Downtown Abbey Oyuncuları Bu Kez Aynı Posterde Buluştu

26.08.2019 09:01
Downtown Abbey Oyuncuları Bu Kez Aynı Posterde Buluştu

Downton Abbey filminin tüm ekibi barındıran ve karakterlerini şıklık yarışına sokan yeni afişi yayınlandı. Başladığı 2010 yılından itibaren beş sene boyunca beğeni ile takip edilen, 2015 yılında dizi serüvenine son veren üç Altın Küre ödüllü yapımın sinema uyarlamasının izleyiciyle buluşması biraz daha yaklaşmışken yayınlanan bu hoş poster sevenlerini hayli sevindireceğe benziyor.

 

Filmin yönetmen daha önce başka önemli yapımların yönetmenliğini üstlenmiş olması bir yana "Downton Abbey" dizisinin bazı bölümlerinin de yönetmenliğini yapmış olan Michael Engler oturuyor. Senaristliğini ise Julian Fellowes'ın üstlendiği  beyaz perde uyarlamasında dizinin en sevilen karakterleri birkaç yıl aradan sonra tekrar seyirci ile buluşacak. Dönem filminin zengin oyuncu kadrosunda; Hugh Bonneville, Michelle DockeryMaggie Smith, Geraldine James, David Haig, Tuppence Middleton, Penelope Wilton gibi isimler yer alıyor. Yani 15 Primetime Emmy ödülünün sahibi olan ve tam 69 kez Emmy adaylığı alan dizinin sinema versiyonu da çok önemli oyuncularla dolu olacak. 

 

Bir dönem filmi olan "Downton Abbey"nin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. Ancak yurt dışındaki gçsterim tarihi 13 Eylül 2019 olarak duyuruldu.