Suicide Squad Kadrosuna Bir Transfer Daha!

27.08.2019 16:18
Suicide Squad Kadrosuna Bir Transfer Daha!

James Gunn’ın merakla beklenen yıldız dolu filmi “Suicide Squad” kadrosuna Nathan Fillion da dahil oldu!


DC'nin en sevilen çizgi romanlarından uyarlanan ve beyaz perdede renkli karakterleri buluşturan Suicide Squad’ın devam filmi çekileceği resmi olarak duyurulmuştu. Filmde Harley Quinn rolü ile Margot Robbie; Rick Flag rolü ile Joel Kinnaman; Captain Boomerang rolü ile Jai Courtney; Amanda Walker rolü ile Viola Davis; Polka-Dot Man rolü ile David Dastmalchian ve Ratcatcher rolü ile Daniela Mechior’u izleyeceğiz. Serinin ilk filminde Deadshot olarak izlediğimiz Will Smith ise zamanlama problemi nedeniyle filmde yer alamayacağını belirtmişti. Bu sebeple Deadshot rolünde özellikle son dönemde yıldızı iyiden iyiye parlayan oyuncu Idris Elba’yı izleyeceğiz.

 

“Suicide Squad” kadrosuna en son katılan isim ise “Er Ryan’ı Kurtarmak”, “Percy Jackson: Canavarlar Denizi”, "Galaksinin Koruyucuları” ve "Desperate Housewifes” yapımlarından tanınan Nathan Fillion oldu. Fillion’un filmdeki rolü ise henüz açıklanmadı.

 

Will Smith’in kadroda yer almayacağını açıklamasının ardından çekimleri ileri bir tarihe atılan film, Amerika Birleşik Devletleri ile aynı anda ülkemizde de 6 Ağustos 2021 tarihinde vizyondaki yerini alacak.