Meryl Streep'li Netflix Filmi The Laundromat'ten Fragman Geldi!

29.08.2019 17:37

Steven Soderbergh'ün yeni bir film projesi üzerinde çalışacağı duyulduğunda birçok sinemasever heyecanlanmıştı, oyuncu kadrosu açıklanan The Laundromat filmine ait fragman da sonunda beğenimize sunuldu. Fragmana baktığımızda müzik, konu ve atmosfer itibarıyla Soderbergh'ün 2001 yapımı filmi Ocean's Eleven'ı hatırlamamak zor. 

 

2019 sonbaharında bazı sinema salonlarında gösterime girecek ve Netflix'te yayınlanacak olan filmin, Netflix'in elini gelecek olan platform savaşlarında güçlendirmesi oldukça olası gözüküyor. Soderbergh'ün bu senenin başında Netflix'te yayınlanan filmi ''High Flying Bird'' de hayranlar tarafından beğeni toplamıştı. 

 

''The Laundromat'' ise Meryl Streep'in bir sigorta dolandırıcılığının kurbanı olan bir dulu canlandırdığı bir yapım. Ellen adındaki bu ana karakter, içine düştüğü durumu kendi takip ettiğinde ipuçları onu iki tane yozlaşmış para gözlü avukata götürüyor. Filmde geçen olayların 2015 yılındaki ''Panama Belgeleri'' skandalından esinlendiği belirtiliyor.

 

Filmde Meryl Streep'in yanı sıra Gary Oldman, Antonio Banderas, David Schwimmer ve Sharon Stone gibi oyuncular dikkat çekiyor.