Zach Galifianakis Başrollü Between To Ferns: The Movie’den İlk Fragman

05.09.2019 11:37

“Felekten Bir Gece”nin çılgın karakteri Alan olarak tanıdığımız Zach Galifianakis’in başrolünü üstlendiği Netflix’in yeni komedi filmi “Between To Ferns: The Movie”nin ilk fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu.


Galifiakanis “Hangover” ile yıldızı parlamadan önce “Between Two Ferns” isimli bir program sunuyordu. Galifiakanis bu programla iki Emmy ödülü kazanmasının yanı sıra; oldukça ünlü isimleri ve hatta siyasetçileri de bu programa konuk ederek izlenme rekorları kırmıştı. Şimdi ise bu programı bir Netflix filminin konusu haline getirerek; ünlü bir yıldız olma hayalleri kuran Zach’ın hayatına odaklanıyor. Will Ferrell, Zach’ın programını keşfeder ve internette yayınlar. Bu vesile ile Zach internette meşhur olur ve ekibi ile bu şöhret sönmeden ondan yararlanabilmek için bir yolculuğa çıkarlar. “Between To Ferns: The Movie”de Zach, birçok ünlü ile röportaj yapacak.

 

20 Eylül’den itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek olan “Between To Ferns: The Movie”de Zach Galifianakis'e Lauren LapkusMary ScheerGinger GonzagaRyan GaulRobert R. ShaferJanie Haddad Tompkins gibi isimler eşlik ediyor.

 

Dizide Galifianakis'in röportaj yaptığı ünlüler arasında ise Jon Hamm, Matthew McConaughey, Benedict Cumberbatch ve Brie Larson gibi isimler var.