Suicide Squad Kadrosu Açıklandı

17.09.2019 12:50
Suicide Squad Kadrosu Açıklandı

James Gunn’ın merakla beklenen yıldız dolu filmi “Suicide Squad”ın bütün kadrosunun yer aldığı bir görsel filmin yönetmeni Gunn tarafından paylaşıldı.


Amerika Birleşik Devletleri ile aynı anda ülkemizde de 6 Ağustos 2021 tarihinde vizyondaki yerini alacak olan “Suicide Squad” DC'nin en sevilen çizgi romanlarından uyarlanıyor.

 

Will Smith’in kadroda yer almayacağını açıklamasının ardından çekimleri ileri bir tarihe atılan filmde Deadshot rolünde özellikle son dönemde yıldızı iyiden iyiye parlayan Idris Elba’yı izleyeceğiz. Filmde ayrıca  Harley Quinn rolü ile Margot Robbie; Rick Flag rolü ile Joel Kinnaman; Captain Boomerang rolü ile Jai Courtney; Amanda Walker rolü ile Viola Davis; Polka-Dot Man rolü ile David Dastmalchian ve Ratcatcher rolü ile Daniela Mechior yer alıyor.

 

Yıldız dolu kadrosuyla göz doldurmasının yanı sıra hayranlarının da merakla beklediği filmde yer alan bütün isimlerin yer aldığı bir görsel James Gunn tarafından paylaşıldı. Filmde yer alan bütün isimlerin olduğu görseli aşağıda bulabilirsiniz.