Downton Abbey’den Yepyeni Bir Klip

19.09.2019 15:10

Aynı isimli diziden uyarlanan sinema filmi “Downton Abbey”den yepyeni bir klip hayranları ile buluştu.


2010 yılında tanıştığımız “Downton Abbey” dizisinin beyaz perdeye uyarlanan filminden yayınlanan klipte Lady Mary’i; emektar kahyaları Charles Carson’dan yardım isterken görüyoruz. 1920’li yıllarda, büyük problemlerin yaşandığı toplumda, İngiliz soylularının hayatları üzerine olan film; savaşın yanında, sınıf çatışmalarının da yaşandığı yıllarda, Crawley ailesinin, evin hizmetkârlarıyla yaşadıkları ilişkiyi konu alıyor.

 

Kraliçe Elizabeth’in bile ilgisini cezbeden dizi 2010-2015 yılları arasında 3 Altın Küre’nin yanı sıra 15 dalda da Emmy ödülünün de sahibi olmuştu.

 

Filmde diziden tanıdığımız diziden tanıdığımız Michelle DockeryElizabeth McGovernMaggie Smith ve Hugh Bonneville dahil olmak üzere orijinal oyuncu kadrosu geri dönüyor. Ayrıca kadroya Imelda StauntonGeraldine James, Simon JonesDavid HaigTuppence MiddletonKate Phillips ve Stephen Campbell Moore ise gibi yeni isimler de ekleniyor. Dönem dizisinin yaratıcısı Julian Fellowes, yeni filmin de senaryosunu yazdı ve yapımcılığını üstlendi. Filmin yönetmen koltuğunda ise Michael Engler oturuyor.

 

Daha önce “Downton Abbey”nin ülkemizde 20 Eylül’de izleyiciyle buluşacağı haberini vermiştik ancak filmin vizyon tarihi bilinmeyen bir tarihe ertelendi. “Downton Abbey” filminden yayınlanan son videoyu yukarıdan izleyebilirsiniz.