Netflix’in Will Smith’li Yeni Projesi Yolda

26.09.2019 10:57
Netflix’in Will Smith’li Yeni Projesi Yolda

11 Ekim tarihinde ülkemizde vizyondaki yerini alacak olan Gemini Man (İkizler Projesi) adlı filmi merakla beklenen Will Smith, yepyeni bir proje ile Netflix ekranlarına geri dönüyor.


Ünlü aktör Will Smith, bu defa bir uyuşturucu baronu olarak izleyici ile buluşacak! The Council isimli Netflix orijinal yapımı filmde; Will Smith 1970’li yıllarda, New York’ta yaşayan uyuşturucu baronu Nick Barnes’i canlandıracak.

 

Nick Barnes, Harlem’i yöneten ekiplerden birinin başındadır ve Afro-Amerikan bir şehir devleti kurmak için devrim yaratmaya çalışmaktadır. Bahsi geçen ekip, sıradan bir suç örgütü değildir. Senaryosunu Peter Landesman’ın kaleme aldığı The Council, bu suç örgütünün, gerçek olaylara bağlı olarak ilerleyen hikayesini ilk defa bu kadar detaylı olarak gözler önüne serecek. Nick Barnes gerçek hayatta, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış ve 2012’de Afro-Amerikan bir şehir devleti kurma hayaline kavuşamadan hayata gözlerini yummuştur.

 

The Council ile Netflix ekranlarına dönen ünlü aktör Will Smith’i Netflix ekranlarında en son Bright filminde izlemiştik.