Matrix 4 'un Kadın Başrolü Jessica Henwick mi Olacak?

18.10.2019 09:59
Matrix 4 'un Kadın Başrolü Jessica Henwick mi Olacak?

Matrix 4 hakkında şu sıralar en fazla merak edilen konu; filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı iken bir yandan da film ile ilgili farklı farklı ayrıntılar geliyor. Ortaya çıkan son haber; son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan genç oyuncu Jessica Henwick ile görüşmelere başlandığı oldu. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanır ve anlaşma sağlanırsa, Henwick’in başkarakterlerden biri olması planlanıyor.

 

Orijinal üçlemeyi Lilly Wachowski ile birlikte yönetmiş olan Lana Wachowski'nin, bu yeni filmde de Neo benzeri bir kadın başrol yaratmaya çalıştığı çok ortada... Bu düşüncesini başarıyla tamamlamak için ise Game of Thrones, Iron Fist, The Defenders gibi yapımlardaki başarılı performansına tanıklık etmiş olduğumuz genç oyuncu Jessica Henwick ile görüşülüyor. Bir yandan da Jada Pinkett Smith'in de filme dâhil olması için görüşmelerin devam ettiği ancak henüz nihai bir karara erişilmediği biliniyor. 

 

Matrix 4'un oyuncu kadrosunda yer alacakları kesinleşen ve anlaşma sağlanan isimler ise şimdilik yıldız oyuncu Keanu Reeves, Carrie Anne MossYahya Abdul Mateen, Neil Patrick Harris oldu. 

 

Üçlemenin devam filmi olarak hazırlanan Matrix 4 ile ilgili ortalıkta dolanan dedikoduya göre, genç Morphius'un hikâyesi senaryoya dahil edilecek. Ancak bu konuda hiçbir kesin bilgi bulunmuyor.

 

Matrix 4'un vizyon tarihi henüz açıklanmış değil.