Komedi Filmi Feride'den Renkli Kareler

24.10.2019 12:03
Komedi Filmi Feride'den Renkli Kareler

Senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü Zeynep Çamcı'nın üstlendiği eğlenceli film "Feride"den renkli kareler paylaşıldı.

 

Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmen koltuğunu Çamcı ile paylaştığı Feride, önümüzdeki yılın iddialı yerli komedi filmlerinden biri olmak için son çalışmalarını da yapıyor. Son dönemlerde özellikle yer aldığı komedi filmlerindeki başarıları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zeynep Çamcı'nın başrolünde yer aldığı filmin çekimleri İstanbul'un en eski semtlerinden biri olan Yedikule'de başladı. 

 

Feride'nin konusu ise kısaca şöyle: Terzi olan Feride, kahraman kostümleri diken bir atölyede çalışmaktadır ancak bir gün sabrı taşar ve emek hırsızlığı yapan olan patronuna karşı gelmeye karar verir. Ancak işler çığırından çıkar ve Feride kendisini bir anda moda devlerine kafa tutan bir yolculukta bulur.

 

Filmin oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı'nın yanı sıra Ersin Korkut; Barış Yıldız, Anıl Tetik, Osman Akça, Ceren Taşçı, Ali Barkın, Aycan Koptur, Fırat Sobutay gibi isimler yer alıyor.

 

Feride'nin 23 Ocak 2020'de izleyicileriyle buluşması bekleniyor.